SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torrsättning hösten 2023

Årets torrsättningar

  • Ej beslutade

Observera att SAMTLIGA torrsättningar måste anmälas till hamnkontoret i god tid för platstilldelning. INGA båtar får placeras på hamnplan eller andra gemensamma ytor utan hamnföreningens godkännande.

 

ALL utrustning måste vara märkt med föreningens märkning för båtplats/stallage. Obs! Om din vagga, stöttor eller trailer inte är märkt, så hämta ID-bricka från hamnkontoret  

 

Scheman för torrsättning i hamnens regi kommer finnas tillgängliga för bokning. Det går också bra att maila till khf@klagshamn.nu med ämnet ”Torrsättning”. Uppge då

  • namn,
  • bryggplatsnummer,
  • båtnamn
  • om det används vagga/stöttor eller vagn, samt
  • Val av tillfälle/schema

Avgiften betalas i Go marina maskinen och kvittot uppvisas för torrsttningskoordinator och för kranföraren innan lyftet. 

 

Du skall även ha skickat in uppdaterat försäkringsbesked i samband med årsförnyelsen. Om Du inte redan gjort det, är det hög tid nu. Saknar vi ditt försäkringsbesked så sker ingen torrsättning.

 

Incheckning 07.30 i Hamnhuset.

Det bjuds på kaffe/tee och en fralla med pålägg

HAMNDAGAR 2023 - 3 juni & 12 augusti

Välkomna till våra Hamndagar 2023.

 
Ett kul och trevligt sätt att lära känna andra seglare och utbyta tankar och idéer eller dela en eller annan skröna.
 
Samtidigt som vi har kul rustar och underhåller vi vår hamn. Som uppskattning bjuds de som deltagit på dagen till kvällsarrangemangen. 

 

Hamndag 1

Datum: lördagen den 3 juni mellan klockan 09.00-15.00, grillat till lunch för de som hjälpt till under dagen utan kostnad.

 

Hamndag 2

Datum: lördagen den 12 augusti mellan klockan 09.00-15.00, grillat till lunch för de som hjälpt till under dagen utan kostnad.

 

Anmäl dig på schema, eller maila till khf@klagshamn.nu din anmälan med bryggplats, namn och antal deltagare

 

Kan du inte deltaga? Skicka ett mail till oss på khf@klagshamn.nu när du kan göra en insats för vår hamn.

 
MEDIA

klart.se

Sociala Medier