SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sjösättning våren 2022

Årets sjösättningar

 

Incheckning 07.30 i Hamnhuset.

16/4
30/4
14/5
 

Anmälan på listan i Hamnhuset eller maila till khf@klagshamn.nu. Uppge bryggplats, namn mobil.nr samt var din båt ligger på land, markera Sb=segelbåt, MB=motorbåt längd, bredd och vikt.

 

Som vanligt löser du avgiften i Go marina maskinen och uppvisar kvittot för chauffören innan lyftet. Du skall även se till så att det finns en kopia på ditt försäkringsbrev på hamnkontoret innan lyftet. OBS! KOM IHÅG ATT MÄRKA DIN VAGGA, STÖTTOR, BÅTTRAILER MED ID-BRICKA SOM KAN HÄMTAS PÅ HAMNKONTORET:

 

Det bjudes på fika kaffe/tea och en fralla

HAMNDAGAR 2022 - 28 maj & 13 augusti
Välkomna till våra Hamndagar 2022.
 
Ett kul och trevligt sätt att lära känna andra seglare och utbyta tankar och idéer eller dela en eller annan skröna.
 
Samtidigt som vi har kul rustar och underhåller vi vår hamn. Som uppskattning bjuds de som deltagit på dagen till kvällsarrangemangen. 

 

Hamndag 1

Datum: lördagen den 28 maj mellan klockan 09.00-15.00, grillat till lunch för de som hjälpt till under dagen utan kostnad.

 

Hamndag 2

Datum: lördagen den 13 augusti mellan klockan 09.00-15.00, grillat till lunch för de som hjälpt till under dagen utan kostnad.

 

Anmäl dig på listan i Hamnhuset/Comfortcentret, eller maila till khf@klagshamn.nu din anmälan med bryggplats, namn och antal deltagare

 

Kan du inte deltaga

Skicka ett mail till oss på khf@klagshamn.nu när du kan göra en insats för vår hamn.

 
MEDIA

klart.se

Sociala Medier