SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMMEN TILL KLAGSHAMNS HAMN.

 

 55°31,3´N 12°53,7´E
Ett naturligt val om man vill uppleva en unik miljö, ett rikt djur- och växtliv och bad på sommaren. När hungern faller på äter man sin lunch hos Gripen på Fiskarvägen eller tar med sig på sin picknick.
 
Hamnkontoret är öppet Måndag till Fredag 17.15-17.45, bemannat av Tony Nilsson.
Du når även Tony på +46 72 974 20 90,   vardagar 9.00-18.00.
Övrig tid kan du kontakta styrelsen alternativt maila till khf@klagshamn.nu.
Vid akuta händelser utöver kontorstid, kontakta styrelsen, se kontakt.
 
Båtplats i hamnen
Du som letar båtplats att hyra eller köpa, klicka på Båtplatser.
 
 

Våra bommar

Lägg din tagg på läsaren och bommen öppnar. Vänligen stå still tills det slutar blinka gult på bomstolpen. Vid kö avvaktar varje bil bommens stängning och öppnar åter bommen med egen tagg. 

 

Presentation av hamnen 
 
Häng med till Boot Messe Düsseldorf
2023-08-13 23:38
 
 
Längd: 3 dagar
 
 
Följ med ett gäng båtentusiaster från vår hamn på en exklusiv resa till Europas största båtmässa i Düsseldorf. Vi reser bekvämt med Thells VIP Buss – en lyxig buss med extra utrymme och komfort.
Bussen tar oss till Hotel Mercure, där vi kommer att checka in för natten och förbereda oss för en inspirerande mässupplevelse på lördagen. Under resan ges det möjlighet till taxfree shopping för den som önskar.
- Avresa: Fredagen 26 januari 2024, kl. 06:45 från Malmö Centralstation.
- Ankomst till Hotel Mercure: Fredagen 26 januari 2024, Ca: kl.18:00-19:00.
- Avresa från Hotel Mercure: Söndagen 28 januari 2024, kl. 10:00.
- Hemkomst till Malmö Centralstation: Söndagen 28 januari 2024, Ca kl. 23:00.
Paket 1 inkluderar:
- Boende inkl bussresa och Två nätter på Hotel Mercure Düsseldorf City Nord, ett bekvämt hotell beläget inte så långt från mässområdet. Varje morgon ingår frukost för en bra start på dagen. Enkelrum garanteras för dig som bokar paket 1.
Paket 2 inkluderar:
- Boende inkl bussresa och Två nätter på Hotel Mercure Düsseldorf City Nord, ett bekvämt hotell beläget inte så långt ifrån mässområdet. Varje morgon ingår frukost för en bra start på dagen. Delat dubbelrum för dig och en vän eller kollega som bokar paket 2.
Pris:
- Paket 1 (inkl. boende (2 nätter) med frukost i enkelrum, bussresa, frukostbuffé på utresan, Goodiebag på bussen, middag på båten hem ): 5 695:- kr/person.
- Paket 2 (inkl. boende (2 nätter) med frukost i delat dubbelrum, bussresa, frukostbuffé på utresan, Goodiebag på bussen, middag på båten hem ): 4 295:- kr/person.
Entrébiljett, Luncher, middagar, och dryck utöver det som angetts i paketen ingår ej. Entrébiljetten kan köpas via Båtmässans officiella hemsida www.boot.com

Anmälan:
Skickas till mig i ett PM senast 2023-10-02 och i den anger man sina kontaktuppgifter namn, telefon, mailadress samt vilket paket man önskar.

Betalning:

Ska ske senast 2023-10-02 samtidigt med att ni anmäler Er.
Uppgifter var betalning ska erläggas till sänds till Er i samband med att jag mottagit Er anmälan.

OBS ! Antal platser är begränsade till 37 deltagare. Så principen ”Först till kvarn gäller” och efter att full betalning har erlagts till sista anmälningsdatum.
Reservation:
Om intresse och inte full buss på 37 deltagare uppnås kommer resan att ställas in och full återbetalning kommer att ske till dom som anmält och betalt resan. Detta kommer att meddelas senast 2023-10-04.
Denna resa täcks dock inte av något avbokningsskydd då denna resa arrangeras i privat regi.
Har ni frågor kan ni skicka mig ett PM så svarar jag på alla Era eventuella frågor.
 
Vänliga Hälsningar
Mikael Blomqvist en Medlem i Klagshamns Hamnförening
Länk till eventet på Facebook 
HJÄRTSTARTARE
2015-11-17 17:50
HJÄRTSTARTARE finns uppsatt både i hamnhuset på norra sidan av hamnen och i Comforthuset på södra sidan. Instruktion för hur du ska agera vid ett hjärtstopp finns vid hjärtstartaren och på olika ställen i hamnen samt under Medlemssidor på hemsidan.
 
HJÄRTA ATT HJÄLPA! 
Det kan hända vem som helst, var som helst och när du minst anar det! 10 000 personer i Sverige drabbas årligen av hjärtstopp utanför sjukhus. 95 procent avlider. Hjärtstopp inträffar ofta på platser dit det tar minst 10 minuter innan hjälpen når fram. Chansen att överleva minskar med ca 10 procent för varje minut som går. Med en HJÄRTSTARTARE nära till hands ökar möjligheten att överleva med mer än 50 procent. Mer information finns på www.civil.se/hjärta
 
MEDIA

klart.se

Sociala Medier