SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Häng med till Boot Messe Düsseldorf
2023-08-13 23:38
 
 
Längd: 3 dagar
 
 
Följ med ett gäng båtentusiaster från vår hamn på en exklusiv resa till Europas största båtmässa i Düsseldorf. Vi reser bekvämt med Thells VIP Buss – en lyxig buss med extra utrymme och komfort.
Bussen tar oss till Hotel Mercure, där vi kommer att checka in för natten och förbereda oss för en inspirerande mässupplevelse på lördagen. Under resan ges det möjlighet till taxfree shopping för den som önskar.
- Avresa: Fredagen 26 januari 2024, kl. 06:45 från Malmö Centralstation.
- Ankomst till Hotel Mercure: Fredagen 26 januari 2024, Ca: kl.18:00-19:00.
- Avresa från Hotel Mercure: Söndagen 28 januari 2024, kl. 10:00.
- Hemkomst till Malmö Centralstation: Söndagen 28 januari 2024, Ca kl. 23:00.
Paket 1 inkluderar:
- Boende inkl bussresa och Två nätter på Hotel Mercure Düsseldorf City Nord, ett bekvämt hotell beläget inte så långt från mässområdet. Varje morgon ingår frukost för en bra start på dagen. Enkelrum garanteras för dig som bokar paket 1.
Paket 2 inkluderar:
- Boende inkl bussresa och Två nätter på Hotel Mercure Düsseldorf City Nord, ett bekvämt hotell beläget inte så långt ifrån mässområdet. Varje morgon ingår frukost för en bra start på dagen. Delat dubbelrum för dig och en vän eller kollega som bokar paket 2.
Pris:
- Paket 1 (inkl. boende (2 nätter) med frukost i enkelrum, bussresa, frukostbuffé på utresan, Goodiebag på bussen, middag på båten hem ): 5 695:- kr/person.
- Paket 2 (inkl. boende (2 nätter) med frukost i delat dubbelrum, bussresa, frukostbuffé på utresan, Goodiebag på bussen, middag på båten hem ): 4 295:- kr/person.
Entrébiljett, Luncher, middagar, och dryck utöver det som angetts i paketen ingår ej. Entrébiljetten kan köpas via Båtmässans officiella hemsida www.boot.com

Anmälan:
Skickas till mig i ett PM senast 2023-10-02 och i den anger man sina kontaktuppgifter namn, telefon, mailadress samt vilket paket man önskar.

Betalning:

Ska ske senast 2023-10-02 samtidigt med att ni anmäler Er.
Uppgifter var betalning ska erläggas till sänds till Er i samband med att jag mottagit Er anmälan.

OBS ! Antal platser är begränsade till 37 deltagare. Så principen ”Först till kvarn gäller” och efter att full betalning har erlagts till sista anmälningsdatum.
Reservation:
Om intresse och inte full buss på 37 deltagare uppnås kommer resan att ställas in och full återbetalning kommer att ske till dom som anmält och betalt resan. Detta kommer att meddelas senast 2023-10-04.
Denna resa täcks dock inte av något avbokningsskydd då denna resa arrangeras i privat regi.
Har ni frågor kan ni skicka mig ett PM så svarar jag på alla Era eventuella frågor.
 
Vänliga Hälsningar
Mikael Blomqvist en Medlem i Klagshamns Hamnförening
Länk till eventet på Facebook 

Nyhetsarkiv
HJÄRTSTARTARE2015-11-17 17:50
 
MEDIA

klart.se

Sociala Medier